Sistem Semakan Keputusan PT3 Online (Semak Keputusan PT3 Anda Di Sini)

Sila semak keputusan PT3 anda di sini. Sistem semakan keputusan PT3 online untuk pelajar yang telah menduduki peperiksaan PT3 tahun ini. Semak Keputusan PT3 secara online ini boleh dilakukan dengan mudah dan pantas.

Bila anda boleh membuat semakan keputusan PT3 untuk sesi persekolahan? Pelajar yang telah menduduki peperiksaan PT3 dijangka boleh menbuat semakan keputusan pada bulan December.

Semak Keputusan PT3 Online

Untuk membuat semakan keputusan PT3, para pelajar boleh pergi ke sekolah masing-masing untuk mendapatkan keputusan PT3 masing-masing atau kepada yang belum berkesempatan berbuat demikian pada hari tersebut anda boleh juga menggunakan sistem semakan online untuk mengetahui keputusan anda.

Note: Maklumat ini diperolehi dari FB SMKA Tun Perak

semak keputusan PT3
Bagaimana Semak Keputusan PT3 Online

Kembali kepada topik cara membuat semakan keputusan PT3 online, pelajar boleh membuat semakan melalui sistem portal yang telah disediakan di bawah.

Portal-portal ini akan dibuka pada masa hari keputusan PT3 nanti. Anda boleh layari laman website rasmi tersebut.

Untuk membuat semakan anda boleh melayari http://www.moe.gov.my/ atau http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php.

Semoga perkongsian maklumat mengenai sistem semakan keputusan PT3 online ini bermanfaat kepada anda. Kepada anda yang telah menduduki peperiksaan PT3, kami mengucapkan semoga berjaya!
SUMBER/LINK PENTING
Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk pelajar.

Bantuan Pendidikan:

Akses Laman Web Rasmi UPU Online:


SUMBER RUJUKAN PELAJAR
Untuk rujukan soalan peperiksaan SPM tahun-tahun lepas klik link di bawah:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

NOTE: Sila share info ini kepada kawan-kawan anda di FACEBOOK. Anda digalakkan POST/TULIS pertanyaan anda (jika ada) di rungan komen. Komen dengan berhemah. Terima Kasih.