The Edge Education Foundation Scholarship

The Edge Education Foundation menawarkan scholarship 2018 untuk pelajar yang layak dan memerlukan bentuan yang mencapai minimum CGPA 3.30 dengan MUET Band 3. Pelajar yang memohon mestilah telah mendapat tempat di mana-mana universiti tempatan untuk intake bermula bulan September 2018.
Kursus-kursus yang ditawarkan bantuan biasiswa/scholarship ialah Accounting, Ecomomics, Finance, English language dan media (journalism, advertising, marketing, komunikasi dan yang berkaitan)

Pelajar yang aktif dalam bidang ko-kurikulum semasa di sekolah adalah diutamakan.

Untuk memohon anda boleh download borang permohonan online (download application form online) dari laman webportal rasmi The Edge.

Atau hubungi mereka menggunakan maklumat perhubungan di bawah:

+603 7721 8000 (Ms Kala)
Email enquiries@teef.org.my
Facebook The Edge Education Foundation

Tarikh tutuk untuk menghantar permohonan ialah 15 Ogos 2018. Mohonlah sekarang jangan terlambat merebut peluang biasiswa The Edge Education Foundation ini.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda. Sila share maklumat ini di laman FB anda untuk makluman rakan-rakan anda yang lain.
SUMBER/LINK PENTING
Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk pelajar.

Bantuan Pendidikan:

Akses Laman Web Rasmi UPU Online:


SUMBER RUJUKAN PELAJAR
Untuk rujukan soalan peperiksaan SPM tahun-tahun lepas klik link di bawah:

2 ulasan:

 1. macam mana mau hnatar ni memlalui email ka?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Untuk memohon anda boleh download borang permohonan online (download application form online) dari laman webportal rasmi The Edge.
   ATAU

   Hubungi mereka +603 7721 8000 (Ms Kala)
   Email enquiries@teef.org.my

   Padam

NOTE: Sila share info ini kepada kawan-kawan anda di FACEBOOK. Anda digalakkan POST/TULIS pertanyaan anda (jika ada) di rungan komen. Komen dengan berhemah. Terima Kasih.