Sumber Rujukan Pelajar UPSR, PT3 Dan SPM

Sumber Rujukan Pelajar UPSR, PT3 dan SPM. Senarai sumber rujukan pelajar pelbagai subjek dan info untuk pelajar UPSR, PT3 dan SPM. Anda boleh layari link-link di bawah mengikut kategori untuk mendapatkan bahan rujukan yang sesuai dand yang anda perlukan.

Anda juga boleh layari himpunan nota Sejarah UPSR di sini.

RUJUKAN UPSR

RUJUKAN SPM


SOALAN PEPERIKSAAN TAHUN-TAHUN LEPAS


------------------------------------------------------------------------
MAKLUMAT  PENDIDIKAN TERKINI


Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada anda. Sila kongsikan maklumat ini ke whatsapp dan Facebook anda untuk membantu rakan-rakan yang lain. Klik sahaja button SHARE tersebut. Sama-sama kita saling membantu antara satu sama lain. 
SUMBER/LINK PENTING
Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk pelajar.

Bantuan Pendidikan:

Akses Laman Web Rasmi UPU Online:


SUMBER RUJUKAN PELAJAR
Untuk rujukan soalan peperiksaan SPM tahun-tahun lepas klik link di bawah:

21 ulasan:

  1. Nama saya Menasni a/p Nagarajan.
    Sijil PT3 saya sudah hilang bolehkah saya dapat sijil PT3 saya untuk kegunaan permohonan sekolah tinggi tuan /puan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama sya Muhammad Aeizar Bin Zuraini. Sijil pt3 saya sudah hilang bolehkah saya dapat sijil pt3 saya untuk kegunaan permohonan sekolah tinggi tuan/puan?

      Padam
  2. Sijil pt3 dah hilang tolong plsss😭😭 kalau dapat check pun takpe boleh print out🙏🏻🙏🏻

    BalasPadam
  3. sya nk check result sijil pt3 2014

    BalasPadam
  4. Macam mna nak chat pt3 tolong result pt3 hilang 😭

    BalasPadam
  5. Saya nak check result sijil pt3 2018

    BalasPadam
  6. Saya nak check result PT3 2018.. pliss😭

    BalasPadam
  7. muhammad kamil11 Mac 2022 8:06 PTG

    saya nk check sijil pt3 saya . 2015 . sijil saya hilang

    BalasPadam
  8. nak check result pt3 2019 please😌

    BalasPadam
  9. nak check result pt3 2019 bleh tak

    BalasPadam
  10. Nak check result pt3 2014

    BalasPadam
  11. mcm mana nak check result pt3 ya?

    BalasPadam

NOTE: Sila share info ini kepada kawan-kawan anda di FACEBOOK. Anda digalakkan POST/TULIS pertanyaan anda (jika ada) di rungan komen. Komen dengan berhemah. Terima Kasih.