Alamat Biasiswa Petronas Malaysia

Alamat Biasiswa Petronas Malaysia. Tidak tahu mengapa begitu ramai yang menghantar e-mail kepada kami bertanyakan mengenai alamat Biasiswa Petronas. Ini mungkin kerana mereka nak guna alamat itu hantar dokumen/surat untuk memohon biasiswa.
LINK: Edu Blog Malaysia

Untuk makluman anda, anda tidak perlu menulis surat untuk memohon biasiswa ini. Ini kerana pihak Petronas Malaysia akan aktifkan laman website permohonan online Biasiswa Petronas bila sampai masanya ianya dibuka untuk pelajar.

Pelajar yang layak boleh menghantar permohonan secara online. Selepas semakan dan tapisan, pelajar yang namanya tersenari pendek (short-listed) akan dihubungi untuk proses yang seterusnya.

Oleh itu berbanding sebelum ini, anda kini tidak perlu lagi memohon dengan menghantar dokumen (hard copies) kepada pihak Petronas.

Untuk kegunaan anda, kami sertakan di bawah alamat e-mail dan no telefon Biasiswa Petronas untuk membantu anda.

Alamat:
Sebarang pertanyaan boleh emel kepada :  edu_sponsorship@petronas.com.my
Nombor Telefon: 03-23312277

Sumber: Permohonan Biasiswa Petronas Online

Semoga bermanfaat.

Sila kongsikan maklumat ini kepada rakan-rakan anda yang lain. Share maklumat ini di whatsapp dan Facebook kepada rakan anda. Marilah kita saling bantu membantu antara satu sama lain
SUMBER/LINK PENTING
Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk pelajar.

Bantuan Pendidikan:

Akses Laman Web Rasmi UPU Online:


SUMBER RUJUKAN PELAJAR
Untuk rujukan soalan peperiksaan SPM tahun-tahun lepas klik link di bawah:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

NOTE: Sila share info ini kepada kawan-kawan anda di FACEBOOK. Anda digalakkan POST/TULIS pertanyaan anda (jika ada) di rungan komen. Komen dengan berhemah. Terima Kasih.