Kemudahan Biasiswa JPA Master Luar Negara Untuk Pelajar Cemerlang

Biasiswa JPA Master Luar Negara. Tahukah anda bahawa pihak JPA ada menyediakan kemudahan biasiswa untuk pelajar cemerlag melanjutkan pengajian ke luar negara. Ini termasuk juga untuk pelajar peringkat master yang ingin melanjutkan pengajian mereka ke luar negara. Info ini mungkin bermanfaat kepada pelajar yang berniat sambung pengajian peringkat master ke luar negara.
Walau bagaimana pun kemudahan biasiswa ini hanya ditawarkan untuk kursus-kursus tertentu/terpilih sahaja. Pelajar digalakkan untuk menyambung pengajian di dalam negara jika kursus tersebut ada ditawarkan di dalam negara.

Jika anda ingin melanjutkan pengajian ke peringkat master di luar negara anda boleh check/semak peluang mendapatkan biasiswa dengan JPA di website rasmi mereka.

Anda juga boleh membaca maklumat/informasi mengenai biasiswa JPA PIDN untuk sambung pendidikan dalam negara melalui link di bawah.


Semoga bermanfaat 
SUMBER/LINK PENTING
Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk pelajar.

Bantuan Pendidikan:

Akses Laman Web Rasmi UPU Online:


SUMBER RUJUKAN PELAJAR
Untuk rujukan soalan peperiksaan SPM tahun-tahun lepas klik link di bawah:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

NOTE: Sila share info ini kepada kawan-kawan anda di FACEBOOK. Anda digalakkan POST/TULIS pertanyaan anda (jika ada) di rungan komen. Komen dengan berhemah. Terima Kasih.